Jag förbannar min dåliga karaktär!

Jag är supertrött på mig själv och min pissiga karaktär. Den är obefintlig! Jag har de senaste två månaderna gått upp allt som jag hade lyckats svetta bort på djävulsmaskinen (crosstrainern) och nu när jag börjat jobba lär jag inte hinna/orka att träna så mycket heller. Att hålla sig undan godis och annat onyttigt verkar helt omöjligt! Hur svårt ska det vara egentligen?? Blir så arg på mig själv. Igårkväll satt jag och tryckt i mig allt jag kunde hitta i godisväg här hemma, suck.Jag vet, jag skriver ett sånt här inlägg varje månad..men blir så arg över att jag alltid tappar kontrollen...


Kommentarer
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Du är inte ensam om att ha det där problemet. Jag började om på ruta ett för några dagar sedan efter att ha gått i ide över vintern....Försök plocka in lite vardagsmotion, så kanske det fungerar ändå. Ta trapporna istället för hissen, ställ bilen längre bort på parkeringen så det blir längre att gå osv. Sen en kvällspromenad som rutin kan göra susen.

2010-04-10 @ 13:26:26
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: shejda

Såg på yapoos blogg att även du uppskattade vbå uppdateringen hehe. Jättefin blogg har du, jag har nyligen fixat min..just börjat med att lära mig photoshop hehe.

2010-04-10 @ 19:21:49
URL: http://sheyda.blogg.se/
Postat av: Carita

Försök se till att inte han sånt hemma. Det är mitt tips, jag vet att jag gärna äter det som finns hemma om jag e sugen...

2010-04-10 @ 21:09:42
URL: http://www.welcometillminblogg.blogspot.com
Postat av: Mother, Married & Twenty

svar: tack:) Det är ett sommarjobb inom handikappförvaltningen.

2010-04-10 @ 21:55:35
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: mimo

ta det lugnt vännen, vi lever bara en gång =) man ska kunna njuta också ;)

2010-04-10 @ 22:03:42
URL: http://yapoo.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det är så jobbigt sånt där.. När man tappar kontrollen. Det gör jag ibland (Ganska ofta)

Fast inte lika mycket nu längre. För nu har jag börjat äta godis oftare (!)Förut var jag godissugen hela tiden, men sköt fram godiset till kvällarna och då åt jag tills magen sprack.

Nu så tar jag en eller tre godisar mitt på dagen, eller när jag är sugen. Försöker sitta länge och tugga på dem. Känna efter hur de smakar egentligen och så slutar jag äta när jag inte är sugen längre. Det var svårt i början, men jag tror jag börjar lära mig nu. :)Hoppas du får ordning på det där!

2010-04-12 @ 09:59:33
URL: http://jenmagnusson.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag skrev ett inlägg om just det här problemet häromdagen! Du ska inte sätta upp ett godisförbud eller tvinga dig själv till att träna när du inte vill, för det är då man blir så omotiverad. Läs mer på bloggen om du är intresserad av de andra tipsen jag gav :) "Använd ert sunda förnuft" heter inlägget.

Lycka till!

2010-04-12 @ 15:22:46
URL: http://litemotivation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag återkommer!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Matbloggstoppen
Personligt
Startblogg.se Personligt Är din blogg med på bloggtoppen? Registrera dig på topplistan med svensjka bloggar!

Personligt bloggar bloggar
RSS 2.0