Skräpiga grannar

Nu ska jag gnälla på grannarna igen... Studentkollektivet i vårt hus verkar bestå av ett gäng latmaskar! När de grillar orkar de inte gå till allmänna grillplatsen 15 meter bort, utan sitter på sin uteplats och detta leder till att all rökos hamnar hos grannarna. Det är dessom förbjudet att grilla på sin uteplats/balkong, men det skiter de fullständigt i. Häromdagen insåg jag att de är för lata för att kasta sina sopor med. Vi passerar deras uteplats varje gång vi går till parkeringen och den ligger dessutom alldeles vid porten, så det är svårt att inte se den. Upptäckte att det var ett berg av soppåsar där! Uäk! De ligger fortfarande kvar. Vidrigt! Hur jobbigt är det att gå iväg med sina sopor till soprummet som vi har vid parkeringsplatsen? Tur det är kallt så det inte tokruttnar i påsarna, men ändå! Dessutom drar sådana där soppåsar gärna till sig råttor.

Har inte lust att knacka på och klaga på nåt ännu en gång, men vad ska man göra? Vill inte kontakta hyresvärden igen heller. Skiter egentligen i om de vill ha ett sopberg utanför sitt vardagsrumsfönster, men jag vill inte ha råttor springandes vid våran port. Jag och lillen leker ju gärna ibland här utanför. Hur hade du gjort?


Kommentarer
Postat av: Elin

fin blogg =)

Postat av: Linda

Kontakta hyresvärden! Det är ju lika bra att han får reda på alla klagomål och kan dokumentera dem och han lär knappast bita dig. :-)Sv: Nä, bloggtrafik verkar ha gått och dött. Har också en massa poäng (alldeles för många, är knappt där och ändå blir det mer :-D).

2010-01-16 @ 11:22:13
URL: http://miss-misschief.blogspot.com/
Postat av: lisa!

jag har pratat med dem personligen först. bor det många tätt in på varandra så måste man ju ta hänsyn till grannarna! hade det inte hänt någonting efter jag sagt till hade jag kontaktat hyrevärden. ge dig inte! :)

2010-01-16 @ 11:46:26
URL: http://llisahedman.blogg.se/
Postat av: Anna

Kontakta hyresvärden, det skulle jag gjort.

Råttor och andra djur hittar ganska fort

sånna där sophögar...2010-01-16 @ 17:48:09
URL: http://ionlywish.blogg.se/
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Jo, det på akuten var allvarligt, men det gällde inte mig.Det går att välja bort enbart vissa aktiviteter också i facebook. Vill man inte ha uppdateringar om farmville så kan man välja bort det i samband med en sådan kommentar. Fast vill man ha bort allt det där så är "lite" ett alternativ. Allt det nödvändiga finns ju kvar.

2010-01-17 @ 00:29:57
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Karin

Jag skulle nog kontaktat hyresvärden, ser ju inte alltför trevligt ut med ett sopberg precis utanför sin dörr. Dessutom kommer våren snart och då lär det lukta!!Sv: Ja dom är snygga dom! Det konstiga är att dom får sitta kvar tycker jag :) jadu vad han håller i handen har jag ingen aning om ;) säkert nåt viktigt

2010-01-17 @ 01:34:00
URL: http://liamojag.blogg.se/
Postat av: mimo

vet du vad, jag tycker att du ska skriva ett brev som om du var hyresvärden och hota lite med att om de inte skärper sig så måste vi tyvärr vräka er. detta är nu sista varningen!!!

mvh

hyresvärden!

så ska du se att de skärper sig från ena dagen till den andra.

=)

2010-01-17 @ 20:44:13
URL: http://yapoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag återkommer!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Matbloggstoppen
Personligt
Startblogg.se Personligt Är din blogg med på bloggtoppen? Registrera dig på topplistan med svensjka bloggar!

Personligt bloggar bloggar
RSS 2.0