Fotokurs

Efter jobbet sprang jag iväg på en fotokurs som höll på hela kvällen. Johan Beijer höll i den och han visste verkligen vad han pratade om! Intressant, givande och otroligt korvstoppande, så nu måste jag sova lite och smälta allt jag fick lära mig idag. Men jag är helt klart sugen på att börja exprimentera med min fina kamera!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hejsan ^^Skulle du vilja prova på hudvårdsprodukter från Mary Kay gratis?

Ska ta och boka kalendern full nu framöver. Vill DU ställa upp och hjälpa mig fylla den? =)Jag är hudvårdskonsult och håller i klasser i Umeåtrakterna där det ingår en gratis ansiktsbehandling med hudkurs och handinpackning, avslutningsvis även lite makeup. Det är inget köptvång utan du väljer själv om det är någonting du vill ha.

I varje klass finns det sex platser där du kan ta med dig några vänner som också får göra detta tillsammans med dig helt gratis! Vill du komma själv så går det naturligtvis också bra. Klasserna kan hållas antingen hemma hos mig eller hos er, detta kommer vi överens om vid tidsbokning.

Ni kommer att få fylla i ett analyskort om eran hud, vilken jag utgår ifrån när jag sen skräddarsyr en ansiktsbehandling till var och en av er. Jag undervisar er och ni får då själv prova de utvalda produkterna på er själva.

OBS 18års gräns på vissa produkter!Låter det intressant? Hör av dig så berättar jag mer och förhoppningsvis bokar vi in en tid :)

2012-06-06 @ 03:50:34
URL: http://ninasofiaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag återkommer!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Matbloggstoppen
Personligt
Startblogg.se Personligt Är din blogg med på bloggtoppen? Registrera dig på topplistan med svensjka bloggar!

Personligt bloggar bloggar
RSS 2.0